top of page

Kundeservice

Ofte stilte spørsmål

1    Om SuperGavekortet

SuperGavekortet er vårt universelle gavekort som gir mottakeren adgang til å velge mellom alle våre gavekort, opplevelser og produkter.

Ved innløsning "byttes" SuperGavekortet mot ett eller flere nye gavekort fra brand eller opplevelsen som er valgt.

SuperGavekortet kan også byttes inn i fysiske produkter, som så sendes direkte hjem til mottaker. SuperGavekortet er derfor en veldig god gave, da det passer alle.

1.1    Kan jeg brukte mitt SuperGavekort i butikkene?

Nei. SuperGavekortet kan kun løses inn online på gogift.com/redeem.

1.2    Hvordan innløser jeg mitt SuperGavekort?

Gå til gogift.com/redeem og følg trinnene. Ta en titt på vår innløsningsguide hvis du trenger hjelp.

1.3    Kan jeg innløse mitt SuperGavekort i flere omganger?

Ja. Registrer SuperGavekort-koden din på nytt på nettsiden og hvis det fortsatt er penger igjen på den, vil du kunne bruke den igjen.

1.4    Jeg hat fått to eller flere SuperGavekort, kan jeg innløse dem sammen?

Ja. Når du har løst inn ett SuperGavekort, kan du klikke "Legg til flere SuperGavekort" gjennom innløsningsoversikten din nederst på skjermen.

Merk! Enkelte varianter av SuperGavekort kan ikke løses inn sammen. I disse tilfellene vil den siste koden du løser inn være den aktive, og de andre SuperGavekortkodene vil bli fjernet fra innløsningsoversikten din. Du kan fortsatt løse inn de andre SuperGavekortkodene ved å registrere dem på nytt.

1.5    Hvor lenge er mitt SuperGavekort gyldig?

3 år fra utstedelsesdatoen. Du finner utløpsdatoen i bunden av dit SuperGavekort.

1.6    Jeg har nettopp registrert mitt SuperGavekort. Hvorfor er saldoen lavere enn den burde?

Sjekk om det er noen gavekort i kurven din øverst til høyre på nettsiden.

Hvis du har lagt varer i handlekurven din før du løste inn SuperGavekortet ditt, vil de bli inkludert når du går til innløsningen, og blir derfor automatisk trukket fra saldoen din.

Hvis dette ikke er tilfelle, vennligst kontakt oss via skjemaet lenger ned på denne siden.

1.7    Hvorfor må jeg velge hvilket beløp jeg vil løse inn for? SuperGavekortet mitt er allerede på et beløp?

Du kan løse inn SuperGavekortet ditt i én eller flere runder, slik at du ikke trenger å bruke hele beløpet på en gang.

Du kan også innløse SuperGavekortet ditt til mer enn ett nytt gavekort, opplevelse eller produkt om gangen – og kombinere dem på kryss og tvers.

Du må derfor velge et beløp på et gavekort, da du selv bestemmer hvor mye av ditt SuperGavekort du vil bruke om gangen.

2    Om partnergavekort

Partnergavekort er alle andre gavekort end SuperGavekortet i vores sortiment. Det er altså gavekort vi formidler på vegne af partneren, og det er derfor partneren der bestemmer forholdene for brugen af gavekortet.

2.1    Blir det skrevet navn på selve gavekortet?

Nei. Våre partnergavekort er ikke personlige, så det er ikke noe navn i dem.

2.2    Hvor lenge er et gavekort gyldig?

Det er forskjellig og bestemmes av den gitte partneren som partnergavekortet utstedes av. Les mer om det på partnergavekortets selve produktside, eller kontakt vår kundeservice dersom du ikke finner svar.

2.3    Har dere opplevelsesgaver?

Ja – se hele utvalget vårt her.

2.4    Hvor kan jeg bruke gavekortet?

Det er forskjellig og bestemmes av den gitte partneren som partnergavekortet utstedes av. Les mer om det på partnergavekortets selve produktside, eller kontakt vår kundeservice dersom du ikke finner svar.

2.5    Skal jeg skrive ut gavekortet mitt?

Det er forskjellig og bestemmes av den gitte partneren som partnergavekortet utstedes av. Les mer om det på partnergavekortets selve produktside, eller kontakt vår kundeservice dersom du ikke finner svar.

2.6    Jeg har fått flere gavekort med ulike typer verdikode. Er det forskjell på hvordan de fungerer?

Det er forskjellig og bestemmes av den gitte partneren som partnergavekortet utstedes av. Noen verdikoder kan kun brukes på samarbeidspartnerens nettside, hvor andre skal brukes i butikken. Les mer om det på partnergavekortets selve produktside, eller kontakt vår kundeservice dersom du ikke finner svar.

3    Om produkter

Produkter er våre forskjellige designerartikler som du kan løse inn Supergavekortet ditt for. Det kan være alt fra en Kay Bojesen-figur til hodetelefoner fra SACKit, og utvalget oppdateres hele tiden slik at det alltid er nye og spennende produkter å velge mellom.

3.1    Hvordan får jeg levert produktet mitt?

Produktene leveres til pakkebutikker, og du velger selv hvilken. Når du er ferdig med å bla gjennom handlekurven din, blir du tatt til pakkebutikkutvalget. Her skriver du inn din adresse, deretter får du muligheten til å velge den pakkebutikken i ditt nærområde du ønsker.

4    Generelt om kjøp og innløsning, levering og returer

4.1    Kan jeg kansellere kjøpet eller innløsningen?

Ja, du kan lett angre på kjøpet som privat forbruker. Les mer i våre vilkår og betingelser angående angrerett.

4.2    Kan jeg bestille et gavekort for levering samme dag?

Ja. Når du kjøper eller løser inn til gavekort med e-post eller SMS-levering, får du kortet samme dag.

4.3    Kan jeg legge ved en personlig hilsen selv om jeg ønsker å overrekke gavekortet personlig?

Ja. Den personlige hilsenen kan skrives ut sammen med gavekortet.

4.4    Jeg mottok ikke gavekortet mitt i Gmail?

I de fleste tilfeller går det fint å motta e-postleveringen i innboksen. Det hender imidlertid med Googles Gmail at e-posten med gavekortet er sortert annerledes.

Når du er logget på Gmail, har du ofte tre faner øverst i innboksen din: 1. Primær, 2. Sosial og 3. Kampanjer. Hvis du ikke ser gavekortet i innboksen, sjekk alle fanene for å se om det er der.

Finner du den kan du flytte e-posten med gavekortet ditt til innboksen og du vil motta den der i fremtiden.

4.5    Jeg har ikke mottatt en ordrebekreftelse?

Sjekk gjerne på nettsiden vår at du har fullført bestillingen din helt. Dette gjøres ved å klikke på kurven i øvre høyre hjørne. Hvis produktene dine fortsatt er der, er ikke bestillingen fullført.

Hvis dette er tilfelle, fullfør bestillingen hvoretter du vil motta ordrebekreftelsen på den angitte e-posten.

Vær oppmerksom på at bestillingen ikke er fullført før du lander på en kvitteringsside.

4.6    Jeg har mottatt en ordrebekreftelse, men det jeg har bestilt har ikke kommet ennå?

Vennligst sjekk om adressen, e-postadressen eller telefonnummeret som bestillingen skal leveres til er korrekt i ordrebekreftelsen. Hvis den ikke er det, kontakt kundeservice for å få den endret.

​Noen ganger havner e-postene vi sender i spam-mappen. Sjekk derfor om gavekortet ditt er der, om du har valgt e-postlevering.

Hvis all informasjon er korrekt og det ikke står noe i spam-mappen din, kan det skyldes forsinkelser eller at det du har bestilt er midlertidig utsolgt. I så fall vil bestillingen din bli sendt så snart som mulig. Du kan alltid kontakte oss og oppgi ordrenummeret ditt for å høre status på bestillingen din.

For å tilby kundene våre en sikker handleopplevelse, sjekkes alle betalinger og enkelte betalinger kan bli stoppet av banken eller kortutstederen din. Hvis det ikke er penger på kontoen når vi prøver å ta ut pengene, kan ikke bestillingen din sendes, men vil bli kreditert. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice med spørsmål.

4.7    Jeg har mottatt et gavekort på e-post eller SMS – hvordan åpner jeg det?

For e-postlevering: E-posten inneholder en veiledning for henting av gavekortet ditt. Klikk på lenken "Klikk her for å hente gavekortet ditt" og følg instruksjonene.

For SMS-levering: I SMS-en klikker du på lenken som står etter teksten: "Trykk her for å hente gavekortet ditt og følg instruksjonene".

​Du vil bli bedt om å oppgi e-postadressen eller telefonnummeret du mottok gavekortet på som bevis på at du er riktig mottaker av gavekortet.

4.8    Kan jeg sende gavekortet til meg selv når jeg må gi det til noen andre?

Ja, det kan du gjøre ved å legge inn din egen informasjon som mottaker på produktsiden. Navnet står ikke på gavekortene, så det spiller ingen rolle for gavekortet hvilken person som fylles ut som mottaker.

Men ved e-postlevering og SMS-levering, vær oppmerksom på at e-posten eller telefonnummeret som gavekortet sendes til er e-posten eller telefonnummeret som skal brukes når den endelige mottakeren ønsker å hente gavekort.

4.9    Jeg bestiller for et firma og ønsker å betale med faktura - hvordan gjør jeg det?

Du må opprette en bruker for å være kvalifisert for fakturabetaling. Registrer deg på business.gogift.com

Vær imidlertid oppmerksom på at vi har krav for å godkjenne bedriftskontoen din for fakturabetaling. Ta kontakt med salgsavdelingen vår hvis du vil vite mer: global.gogift.com/contact

4.10    Kan gavekortet byttes mot kontanter?

Les om kontantinnløsning i våre vilkår og betingelser under Kontantinnløsning.

Hvordan kan vi hjelpe deg med bestillingen eller gavekortet ditt?

Vi er her for å hjelpe deg med alt fra spørsmål om bestillingen din til innløsning av gavekort.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg, vanligvis innen et par timer mandag til fredag.

Legg til bilde eller skjermbilde

Supportforespørselen din er sendt.

Vi kommer snart tilbake til deg!

bottom of page