Flag_United Kingdom.png

GoGift Kundesupport

Hvordan kan vi hjælpe?

Guides

Læs vores dybdegående guides.

FAQ

Læs vores prædefinerede spørgsmål og svar.

Send besked

Har du stadig spørgsmål? Send os en besked.

FAQ

Om SuperGavekortet

SuperGavekortet er vores universelle gavekort som giver modtageren adgang til at vælge mellem alle vores gavekort, oplevelser og produkter.

Ved indløsningen ”ombyttes” SuperGavekortet til et eller flere nye gavekort fra det brand eller den oplevelse der vælges.

SuperGavekortet kan også ombyttes til fysiske produkter, som derefter bliver sendt direkte hjem til modtageren. SuperGavekortet er derfor en rigtig god gave, da den passer til alle.

Om partnergavekort

Partnergavekort er alle andre gavekort end SuperGavekortet i vores sortiment. Det er altså gavekort vi formidler på vegne af partneren, og det er derfor partneren der bestemmer forholdene for brugen af gavekortet.

3. Har I oplevelsesgaver?

4. Hvor kan jeg bruge gavekortet?

5. Skal jeg udskrive mit gavekort?

6. Jeg har fået flere gavekort med forskellige typer værdikode. Er der en forskel på hvordan de fungerer?

Om produkter

1. Hvordan får jeg mit produkt leveret?

Produkter er vores forskellige designervarer, som du kan indløse dit SuperGavekort til. Det kan være alt fra en Kay Bojesen-figur til høretelefoner fra SACKit, og sortimentet opdateres løbende så der altid er nye og spændende produkter at vælge imellem.

Generelt om køb og indløsning, levering og returnering

1. Kan jeg fortryde mit køb eller indløsning?

2. Kan jeg bestille et gavekort til levering samme dag?

3. Kan jeg vedlægge en personlig hilsen, selvom jeg ønsker at overrække gavekortet personligt?

4. Jeg har ikke modtaget mit gavekort på Gmail?

5. Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse?

6. Jeg har modtaget en ordrebekræftelse, men det jeg har bestilt, er ikke kommet frem endnu?

7. Jeg har modtaget et gavekort via e-mail eller SMS – hvordan åbner jeg det?

8. Kan jeg sende gavekortet til mig selv selv når jeg skal give det til en anden?

9. Jeg bestiller for en virksomhed og vil gerne betale med faktura – hvordan gør jeg det?

10. Kan gavekortet ombyttes til kontanter?

Fandt du ikke det du havde brug for i vores guides og FAQ?

Send os en besked

arrow&v
Tilføj foto eller skærmbillede

GoGift A/S
Mosedalvej 14
Valby

​​CVR-nr.: 27322034​

gogift.com

global.gogift.com

Kontakt for Erhverv

global@gogift.com

Kundeservice

support.gogift.com

Your one-stop

global gift provider