top of page

Gefeliciteerd met het ontvangen van een Super Gift Card of The Global Gift Card!

Dit zijn onze
aflossingsgidsen

1. Registreer uw voucher code

2. Uw inwisseloverzicht

3. Zoek de cadeaubon of het fysieke product dat u wilt inwisselen

4. Vul de gegevens van de ontvanger in en voeg toe aan uw winkelwagen

5. Vul de factureringsgegevens in het winkelmandje in

6. Voltooi de inwisseling

Met beide cadeaubonnen kunt u kiezen uit al onze merken en ervaringen. Download uw cadeaubon, of houd hem klaar in uw hand, en wissel hem in op onze website. Bij het inwisselen "ruilt" u in principe uw Super Gift Card en The Global Gift Card in voor een of meer nieuwe cadeaubonnen
van het merk of de belevenis die u heeft gekozen.

Ons inwisselingsproces is eenvoudig, u hoeft alleen de onderstaande stappen te volgen:

De Super Gift Card en de Global Gift Card is alleen direct bruikbaar op gogift.com - het is niet bruikbaar in winkels, noch fysieke winkel of webwinkels.

1. Registreer uw voucher code

U zult gevraagd worden om de locatie te verifiëren waar we u automatisch geplaatst hebben.

Belangrijk: Deze locatie moet het land zijn waar u woont.

Als u het moet veranderen, kies dan het juiste land in de dropdown en klik op bevestigen.

MicrosoftTeams-image (1).png

Toets de kortingscode en pincode in die op uw Super Gift Card of op The Global Gift Card staan.

2. Uw inwisseloverzicht

Zodra uw kortingscode is geregistreerd, krijgt u toegang tot het inwisselingsuniversum van GoGift. Het bedrag op uw Super Gift Card of The Global Gift Card wordt nu toegevoegd aan uw winkelwagen saldo.

Onderaan het scherm ziet u uw inwisseloverzicht. Het is klikbaar, en het openen onthult uw geregistreerde voucher codes evenals uw saldo.

Als u meer dan één Super Gift Card of The Global Gift Card heeft, kunt u die aan uw saldo toevoegen door op "Nog een gift card toevoegen" te klikken. Dit brengt u terug naar stap 1, en zodra stap 1 voltooid is kunt u beide cadeaubonnen zien in uw inwisseloverzicht.

3. Zoek de cadeaubon of het fysieke product dat u wilt inwisselen

Gebruik de zoekfunctie, filteropties of scroll gewoon door al onze cadeaubonnen en fysieke producten om iets interessants te vinden

Klik op een cadeaubon of fysiek product om naar de productpagina te gaan en er meer over te lezen. Om terug te keren naar de lijst met cadeaubonnen, klikt u op "Alle cadeaubonnen bekijken" in de navigatie.

4. Vul de gegevens van de ontvanger in en voeg toe aan uw winkelwagen

Er moeten een paar dingen gebeuren om een cadeaubon aan het mandje toe te voegen:

1. Kies via welke leveringsmethode u uw cadeaubon wenst te ontvangen. De meeste cadeaubonnen worden per e-mail of telefoon geleverd, en sommige kunnen ook per post worden bezorgd.

2. Kies de waarde waarop u de cadeaubon wilt hebben. De waarde wordt van het saldo van uw mandje afgetrokken.

3. Kies het aantal cadeaubonnen.

Zodra u klaar bent met het bovenstaande, voegt u de cadeaubon toe aan het winkelmandje.

5. Vul de factureringsgegevens in het winkelmandje in

Ga naar het winkelmandje zodra u klaar bent om uw inwisseling af te ronden. Hier kunt u uw bestelling bekijken en indien nodig iets wijzigen.

Als u meer cadeaubonnen aan het mandje wilt toevoegen, ga dan naar stap 3.

Vul de factureringsgegevens in zoals hieronder aangegeven.

Belangrijk: Het land moet het land zijn waar u woont.

6. Voltooi de inwisseling

Heeft u minder uitgegeven dan uw cadeaubon saldo?
Als u niet meer dan uw saldo heeft uitgegeven, rond dan uw bestelling af door op Bestelling afronden te klikken. De bestelling is nu geplaatst en u ontvangt binnenkort een orderbevestiging per e-mail. Uw cadeaubon wordt met de gekozen bezorgmethode zo spoedig mogelijk* bezorgd.

U kunt terugkomen en de rest van uw Super Gift Card of Global Gift Card inwisselen wanneer u maar wilt.

Heeft u meer uitgegeven dan uw cadeaubon saldo?
Als u meer in het mandje heeft dan uw saldo dekt, dan kunt u het verschil betalen. Klik op Doorgaan naar betaling en selecteer de vorm van betaling die u wilt gebruiken. Volg de instructies tot u op de orderbevestigingspagina terechtkomt. U ontvangt binnenkort een orderbevestiging per e-mail.

* Digitale cadeaubonnen per e-mail en SMS worden doorgaans onmiddellijk verzonden, maar wij nemen regelmatig cadeaubonnen uit voor steekproefsgewijze controles in verband met de wetgeving inzake het witwassen van geld, enz. Het kan daarom in sommige gevallen tot een uur duren. Fysieke cadeaubonnen worden doorgaans dezelfde dag nog per post verzonden.

Niet gevonden wat u zocht in ons Helpcentrum?

Stuur een ondersteuningsverzoek

Upload afbeelding indien van toepassing

GoGift A/S
Mosedalvej 14
Valby

Denemarken

​​Int. BTW-nr.: 27322034​

gogift.com

global.gogift.com

Zakelijk contact

global@gogift.com

Klantenservice

support.gogift.com

Uw one-stop wereldwijde cadeau-aanbieder

bottom of page