top of page

Hyppigt stillede spørgsmål

1   Om SuperGavekortet

SuperGavekortet er vores universelle gavekort som giver modtageren adgang til at vælge mellem alle vores gavekort, oplevelser og produkter.

Ved indløsningen ”ombyttes” SuperGavekortet til et eller flere nye gavekort fra det brand eller den oplevelse der vælges.

SuperGavekortet kan også ombyttes til fysiske produkter, som derefter bliver sendt direkte hjem til modtageren. SuperGavekortet er derfor en rigtig god gave, da den passer til alle.

1.1    Kan jeg bruge mit SuperGavekort i butikkerne?

Nej. SuperGavekortet kan kun indløses online på gogift.com/redeem

1.2    Hvordan indløser jeg mit SuperGavekort?

Gå til gogift.com/redeem og følg anvisningerne på siden. Har du brug for en guide, så tag et kig på vores indløsningsguide.

1.3    Kan jeg indløse mit SuperGavekort af flere omgange?

Ja. Registrér din SuperGavekort-kode igen på hjemmesiden, og hvis der stadig er penge tilbage på det, vil du kunne bruge det igen.

1.4    Jeg har fået to eller flere SuperGavekort, kan jeg indløse dem sammen?

Ja. Når du har indløst det ene SuperGavekort, så kan du gennem dit indløsningsoverblik i bunden af skærmen klikke ”Tilføj flere SuperGavekort”.

Bemærk! Nogle varianter af SuperGavekort kan ikke indløses sammen. I disse tilfælde vil den seneste kode du indløser blive den aktive, og de andre SuperGavekort-koder bliver fjernet fra dit indløsningsoverblik. Du kan stadig indløse de andre SuperGavekort-koder ved at registrere dem på ny.

1.5    Hvor længe er mit SuperGavekort gyldigt?

3 år fra udstedelsesdatoen. Du finder udløbsdatoen i bunden af dit SuperGavekort.

1.6    Jeg har lige registreret mit SuperGavekort. Hvorfor er min saldo lavere end den burde?

Tjek om der ligger nogle gavekort i din kurv i øverste højre hjørne af hjemmesiden.

Hvis du har tilføjet varer til din kurv før du indløste dit SuperGavekort, så bliver de taget med når du går til indløsningen, og er altså automatisk trukket fra din saldo.

Er dette ikke tilfældet, så kontakt os via formularen længere nede på denne side.

1.7    Hvorfor skal jeg vælge hvilket beløb jeg vil indløse til? Mit SuperGavekort er jo allerede på et beløb?

Du kan indløse dit SuperGavekort af en eller flere omgange, så du behøver altså ikke bruge hele beløbet på én gang.

 

Du kan også indløse dit SuperGavekort til mere end ét nyt gavekort, oplevelse eller produkt ad gangen – og kombinere dem på kryds og tværs.

 

Du skal derfor vælge et beløb på gavekort, da du helt selv bestemmer hvor meget af dit SuperGavekort, du ønsker at bruge ad gangen.

2    Om partnergavekort

Partnergavekort er alle andre gavekort end SuperGavekortet i vores sortiment. Det er altså gavekort vi formidler på vegne af partneren, og det er derfor partneren der bestemmer forholdene for brugen af gavekortet.

2.1    Bliver der skrevet navn på selve gavekortet?

Nej. Vores partnergavekort er ikke personlige, og der står altså ikke navn deri.

2.2    Hvor længe gælder et gavekort?

Det er forskelligt og bestemmes af den givne partner som partnergavekortet er udstedt af. Læs mere om det på selve partnergavekortets produktside, eller kontakt vores kundeservice hvis du ikke finder svar.

2.3    Har I oplevelsesgaver?

Ja – se hele vores udvalg her.

2.4    Hvor kan jeg bruge gavekortet?

Det er forskelligt og bestemmes af den givne partner som partnergavekortet er udstedt af. Læs mere om det på selve partnergavekortets produktside, eller kontakt vores kundeservice hvis du ikke finder svar.

2.5    Skal jeg udskrive mit gavekort?

Det er forskelligt og bestemmes af den givne partner som partnergavekortet er udstedt af. Læs mere om det på selve partnergavekortets produktside, eller kontakt vores kundeservice hvis du ikke finder svar.

2.6    Jeg har fået flere gavekort med forskellige typer værdikode. Er der en forskel på hvordan de fungerer?

Det er forskelligt og bestemmes af den givne partner som partnergavekortet er udstedt af. Nogle værdikoder kan kun bruges på partnerens hjemmeside, hvor andre skal bruges i butikken. Læs mere om det på selve partnergavekortets produktside, eller kontakt vores kundeservice hvis du ikke finder svar.

3    Om produkter

Produkter er vores forskellige designervarer, som du kan indløse dit SuperGavekort til. Det kan være alt fra en Kay Bojesen-figur til høretelefoner fra SACKit, og sortimentet opdateres løbende så der altid er nye og spændende produkter at vælge imellem.

3.1    Hvordan får jeg mit produkt leveret?

Produkter leveres til DAO pakkeshops, og du vælger selv hvilken. Når du er færdig med at gennemse din kurv, så tages du videre til pakkeshop-valg. Her bedes du indtaste din adresse, hvorefter du får mulighed for at vælge den pakkeshop i dit nærområde du ønsker.

4    Generelt om køb og indløsning, levering og returnering

4.1    Kan jeg fortryde mit køb eller indløsning?

Ja, du kan godt fortryde dit køb som privat forbruger. Læs mere i vores handelsbetingelser omkring Fortrydelsesret.

4.2    Kan jeg bestille et gavekort til levering samme dag?

Ja. Når du køber eller indløser til et gavekort med e-mail eller SMS-levering så modtager du det samme dag.

4.3    Kan jeg vedlægge en personlig hilsen, selvom jeg ønsker at overrække gavekortet personligt?

Ja. Den personlige hilsen kan printes sammen med gavekortet.

4.4    Jeg har ikke modtaget mit gavekort på Gmail?

I de fleste tilfælde så modtages gavekort med e-maillevering fint i indbakken. Det hænder dog med Googles Gmail at e-mailen med gavekortet sorteres anderledes.

Når du er logget ind i Gmail så har du ofte tre faner i toppen af din indbakke: 1. Primær, 2. Social og 3. Kampagner. Hvis du ikke kan se gavekortet i indbakken så tjek alle fanerne for om det ligger der.

Finder du det, så kan du rykke e-mailen med dit gavekort hen i indbakken og så modtager du det der fremover.

4.5    Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse?

Tjek gerne på vores hjemmeside at du har færdiggjort din bestilling helt. Det gøres ved at klikke på kurven i øverste højre hjørne. Ligger dine produkter stadig der, så er ordren ikke færdiggjort.

Er dette tilfældet, så færdiggør bestillingen hvorefter du vil modtage ordrebekræftelsen på den angivne e-mail.

Bemærk at bestillingen ikke er færdig før du lander på en kvitteringsside.

4.6    Jeg har modtaget en ordrebekræftelse, men det jeg har bestilt, er ikke kommet frem endnu?

Tjek gerne om adressen, e-mail eller telefonnummer, som bestillingen skal leveres til, er korrekt i ordrebekræftelsen. Er den ikke det, så kontakt kundeservice for at få det ændret.

Til tider lander de e-mails, vi udsender, i spam-mappen. Tjek derfor gerne om dit gavekort ligger der, hvis du har valgt e-maillevering.

Hvis alle oplysningerne er korrekte, og der ikke ligger noget i din spam-mappe, kan det skyldes forsinkelser eller at det du har bestilt, midlertidigt er udsolgt. I så fald vil din ordre blive sendt hurtigst muligt. Du kan altid kontakte os og oplyse dit ordrenummer for at høre status på din ordre.

For at tilbyde vores kunder en sikker købsoplevelse kontrolleres alle betalinger, og nogle betalinger kan blive stoppet af din bank eller kortudsteder. Hvis der ikke er penge på kontoen, når vi forsøger at hæve pengene, kan din ordre ikke afsendes, men vil blive krediteret. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med spørgsmål.

4.7    Jeg har modtaget et gavekort via e-mail eller SMS – hvordan åbner jeg det?

Ved e-maillevering: I e-mailen står der en guide til at hente dit gavekort. Klik på linket ”Klik her for at hente dit gavekort” og følg anvisningerne.

Ved SMS-levering: I SMSen skal du klikke på linket der står efter teksten: ”Tap her for at hente dit gavekort og følg anvisningerne”.

Du bliver bedt om at oplyse den e-mailadresse eller det telefonnummer du har modtaget gavekortet på, som bevis på du er rette modtager af gavekortet.

4.8    Kan jeg sende gavekortet til mig selv selv når jeg skal give det til en anden?

Ja, det kan du gøre ved at indtaste dine egne oplysninger som modtager på produktsiden. Der skrives ikke navn i gavekortene, så det har ikke betydning for gavekortet hvilken person der udfyldes som modtager.

Bemærk dog ved e-maillevering og SMS-levering, at den e-mail eller det telefonnummer, gavekortet sendes til, er den e-mail eller det telefonnummer der skal bruges når den endelige modtager ønsker at hente gavekortet.

4.9    Jeg bestiller for en virksomhed og vil gerne betale med faktura – hvordan gør jeg det?

Opret en bruger i GoGift Business Platform for at kunne søge om at betale med faktura.

Bemærk dog, at vi stiller krav for at kunne godkende din erhvervskonto til fakturabetaling. Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere: global.gogift.com/contact

4.10    Kan gavekortet ombyttes til kontanter?

Læs om kontantindløsning i vores handelsbetingelser under Kontantindløsning.

Har du brug for hjælp med din ordre eller dit gavekort?

Vi er her for at hjælpe dig med alt fra spørgsmål om din ordre til support om indløsning af gavekort.

Udfyld kontaktformularen nedenfor. Vi kontakter dig normalt inden for et par timer mandag til fredag.

Upload billede

Din besked er blevet sendt.
Vi vender tilbage hurtigst muligt!

GoGift

Privatlivspolitik

GoGift.com A/S  ·  Momsnummer.: DK27322034

YOUR ONE-STOP

GLOBAL GIFT PROVIDER

bottom of page