top of page

Opas SuperLahjakortin lunastamiseen.

SuperLahjakortti antaa sinulle vapauden valita lahjasi GoGiftin satojen brändien ja elämysten valikoimasta. Seuraa lahjakorttiviestissä näkyvää lunastuslinkkiä, tai lataa SuperLahjakorttitiedosto ja täytä lunastuskoodit sivullemme. Kun lunastat SuperLahjakortin, käytännössä "vaihdat" SuperLahjakortin yhteen tai useampaan uuteen vapaavalintaiseen lahjakorttiin tai lahjatuotteeseen.

Voit lunastaa SuperLahjakorttisi vain osoitteessa gogift.com — SuperLahjakorttia ei voi käyttää suoraan myymälöissä, liikkeissä tai verkkokaupoissa.

Onnittelut SuperLahjakortistasi!

1. Lunasta koodisi

Pääset lunastussivulle suoraan  tästä », tai etusivun kautta osoitteessa gogift.com osoitetulla tavalla:

Kirjoita SuperLahjakorttisi arvo- ja PIN-koodit lunastussivun kenttiin.

2. Yleiskatsaus lunastuksestasi

Kun olet kirjannut SuperLahjakorttisi koodit, pääset GoGiftin lunastussivuille. SuperLahjakorttisi saldo on lisätty ostoskorin saldoon.

Sivun alalaidasta löydät lunastuksesi yleiskatsauksen. Näet yksityiskohdat klikkaamalla sitä, mukaan lukien lisäämäsi arvokoodit ja jäljellä olevan saldon.

Jos haluat lisätä useamman SuperLahjakortin lunastukseesi, klikkaa ”Lisää koodi” ja toista kohdan 1. vaiheet. Tämän jälkeen näet kaikki lisäämäsi arvokoodit yleiskatsauksessa.

3. Löydä lunastuskohde lahjavalikoimasta

Käytä hakukenttää, suodattimia tai vain selaa lahjavalikoimaamme, kunnes löydät itsellesi mieluisan lunastuskohteen.

Klikkaa haluamaasi tuotetta nähdäksesi lisätietoja sen tuotesivulla. Palataksesi lahjavalikoimaan, klikkaa "Kaikki lahjakortit" ylävalikosta.

4. Täytä toimitustiedot ja lisää ostoskoriin

Kun lisäät tuotetta ostoskoriin, tulee sinun tehdä seuraavaa:

1. Valitse toimitustapa tuotteelle. Esimerkiksi suurin osa lahjakorteista voidaan toimittaa sähköisesti (sähköposti tai tekstiviesti), monet myös postitse.

2. Valitse tuotteen arvo. Valittu arvo vähennetään ostoskorin saldosta.

3. Valitse tuotteiden määrä.

Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot, lisää tuote ostoskoriin.

5. Täytä tilaajan tiedot ostoskorissa

Kun olet lisännyt kaikki haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirry ostoskoriin. Ostoskorista näet yhteenvedon valitsemistasi tuotteista ja voit tehdä tarvittaessa muutoksia tilaukseesi.

Mikäli haluat vielä lisätä tuotteita ostoskoriin, palaa kohtaan 3.

Lisää omat tietosi tilaajan tietoihin.

6. Vahvista tilaus

Oletko lunastanut tuotteita pienemmällä summalla, kuin SuperLahjakorteillasi on arvoa?
Jos et ole lunastanut tuotteita suuremmalla summalla kuin SuperLahjakorteillasi on arvoa, voit vahvistaa tilauksesi klikkaamalla Vahvista lunastus. Tilaus on nyt vahvistettu ja toimitettu, ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi lyhyen ajan kuluessa. Tuotteet toimitetaan valittujen toimitustapojen puitteissa mahdollisimman nopeasti*.

Voit lunastaa SuperLahjakorteillesi jäljelle jäävän lopun arvon koska tahansa. SuperLahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta ostopäivästä alkaen, ja voit lunastaa sen täysin samalla tavalla, aloittaen tämän oppaan kohdasta 1.

Oletko lunastanut tuotteita suuremmalla summalla, kuin SuperLahjakorteillasi on arvoa?
Jos ostoskorissasi on suuremmalla summalla tuotteita, kuin SuperLahjakorteillasi on arvoa, voit maksaa erotuksen. Valitse haluamasi maksutapa ja klikkaa Jatka maksamiseen. Seuraa maksuohjeita, kunnes sinut ohjataan tilausvahvistussivulle. Tämän jälkeen sinulle toimitetaan tilausvahvistus sähköpostitse.

* Sähköiset lahjakortit (toimitus joko sähköpostitse ja tekstiviestitse) toimitetaan normaalisesti muutaman minuutin sisällä tilauksen vahvistamisesta, mutta ajoittain toimituksessa saattaa kestää muutamakin tunti esim. satunnaistarkastusten vuoksi. Postitse toimitettavat lahjakortit pakataan ja lähetetään normaalisti saman päivän aikana, mikäli tilaus on vastaanotettu ennen kello 12.

Ongelmia lunastuksessa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, yhteystiedot löydät verkkosivujemme alareunasta gogift.com ».

GoGift.com A/S
Mosedalvej 14
Valby

Tanska

​​Y-tunnus: 27322034​

Your one-stop

global gift provider

bottom of page