top of page

Tillykke med dit SuperGavekort

Her finder du vores guide til indløsning.

SuperGavekortet giver dig adgang til at vælge imellem alle vores brands, produkter og oplevelser. Du skal bare downloade dit gavekort, eller have det klar i hånden, og indløse det på vores hjemmeside. Ved indløsning "ombytter" du dit SuperGavekort til et eller flere nye gavekort, fra det brand eller den oplevelse du har valgt.

 

Du kan kun bruge SuperGavekortet på gogift.com — det kan ikke bruges direkte i butikkerne, hverken fysisk eller online.

Et billede af et fysisk SuperGavekort
GoGifts logo

1. Indløs din kode

Gå til indløsningssiden direkte her », eller via forsiden på gogift.com som vist her:

En GIF af at man går ind på hjemmesiden og klikker sig videre til indløsningssiden.

Indtast den værdikode og pinkode der står angivet i dit SuperGavekort.

2. Dit indløsningsoverblik

Når din kode er registreret, får du adgang til GoGifts indløsningsunivers. Beløbet på dit gavekort er tilføjet din kurvs balance/saldo.

Nederst på hjemmesiden finder du dit indløsningsoverblik. Den kan klikkes på for at åbne og se dine registrerede værdikoder samt hvor meget din saldo er på.

2-1.gif

Har du flere SuperGavekort, du vil indløse, så tryk på knappen "Tilføj værdikode". Det vil tage dig tilbage til trin 1, og når trin 1 er færdiggjort så vil du kunne se begge værdikoder i dit indløsningsoverblik.

2-2.gif

3. Find det gavekort du vil indløse til

Brug vores søgefunktion, filtreringsmuligheder eller bare scroll igennem alle vores gavekort, til du finder noget du synes er interessant.

Klik på et gavekort for at komme til produktsiden og læse mere om det. Vil du tilbage til oversigten over alle gavekort igen, så klik på "Se alle gavekort" i menuen.

3-1.gif

4. Udfyld modtageroplysninger og læg i kurv

Når du skal lægge et gavekort i kurven, så skal du vælge et par ting:

1. Vælg hvilken leveringsmetode det skal sendes med. Her tilbyder vi både e-mail og SMS på det fleste gavekort, og flere kan leveres med posten.

2. Vælg hvilken værdi, du ønsker at gavekortet skal være på. Beløbet modregnes din balance/saldo i kurven.

3. Vælg antal af gavekort.

Når du er færdig med at udfylde felterne, så læg gavekortet i kurven.

4-1.gif

5. Udfyld bestillingsinfo i kurven

Hvis du er klar til at afslutte din ordre, så gå til kurven. Her kan du gennemse de gavekort, du har tilføjet, og rette noget om nødvendigt.

Ønsker du at tilføje flere gavekort til kurven, så gå til punkt 3.

Udfyld bestillingsoplysningerne med dine informationer:

5-1.gif

6. Afslut ordre

Har du brugt mindre end dit gavekortbeløb?
Hvis du ikke har brugt mere end din saldo er på, så færdiggører du din ordre ved at klikke Færdiggør bestilling. Ordren er nu lagt, og du modtager en ordrebekræftelse på e-mail om kort tid. Dit gavekort vil blive leveret med den valgte leveringsmetode hurtigst muligt*.

Du kan komme tilbage og indløse resten af dit SuperGavekort når du vil. Dit SuperGavekort har 3 års gyldighed, og du kan følge guiden fra trin 1 igen.

Har du brugt mere end dit gavekortbeløb?
Har du mere i kurven, end din saldo dækker, så kan du betale differencen. Klik Gå til betaling, og vælg den betalingsform du ønsker at bruge. Følg anvisningerne, indtil du bliver ledt til ordrebekræftelsessiden. Du modtager en ordrebekræftelse på e-mail om kort tid.

* Digitale gavekort på e-mail og SMS afsendes typisk øjeblikkeligt, dog udtager vi løbende gavekort til stikprøvekontroller af hensyn til lovgivning omkring hvidvask mv. Der kan derfor gå op til en time i visse tilfælde. Fysiske gavekort afsendes typisk samme dag til levering via post.

6-1.gif

Oplever du problemer med din indløsning?

Kontakt vores kundeservice via informationerne nederst på vores hjemmeside gogift.com ».

GoGift A/S
Mosedalvej 14
Valby

​​CVR: 27322034​

Your one-stop

global gift provider

GoGift_primary.png
bottom of page